Ny skola till hösten

Idag fixk vi besked om att Minton har kommit in på Prolympia en idrottsskola i Umeå. Vi har sökt in på denna skolan när Minton började 3 an på Bullmarksskolan för det är jätte långa köer till att få börja. Sist jag pratde med dom så hade Minton plats 145 så det var ju inte så aktuellt att kunna komma in. Så vi berättade det åt Minton att han mest troligt inte kommer komma in och att han då åfr fortsätta ett år till i Bullmark. För man börjar redan i 6 an på Prolympia. Så nu är det sista rycket för Minton på Bullmarksskolan. 
Det enda som blir lite knepigt nu är att Minton går i en 5-6 a och han läser matte, svemska och engelska i åk 5 men resten av ämnerna är åk 6. Så nu när han börjar på Polympia så får han läsa 6 ans ämnen igen men aldrig vissa som man ska läsa i 5 an. Men det kanske man löser på Polympia så han får alla ämnen han ska ha med sig för att fixa resten av skolan helt enkelt. På prolympia har man tre pass med gymnastik i veckan ooch det kommer passa Minton jätte bra. 
Det här kommer bli jätte bra och det blir verkligen en helt ny start för honom. Han kommer behöva lära sig att åka buss till och från skolan. Så nu kan man ju alltid hoppas att bussarna går så han kommer i tid till skolan. 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: