Karusellen som aldrig slutar snurrar

 Det känns som att man sitter i en karusell och allt bara snurrar just nu. Det är nästan så man blir lite illamående av färden men man kan bara hålla i sig och vänta på karusellen ska stanna. 
Att hinna med sig själv eller ha någon tid utanför vårat hus med fyra väggar finns inte just nu.
Det är mycket som händer i vårat liv just nu och det är en sådan uppförsbacke med allt. Sjuka barn och bygget av Mindras badrum. Att leva sitt liv med hantverkare hemma varje dag är verkligen speciellt. Dessutom så måste ju Mindra vara hemma för hon kan inte åka till skolan för hennes nya rullstol som hon ska få efter opertionen den har inte kommit ännu. 
Det verkar som att det kan ta ett tag innan den är på väg. Så nu har hon varit hemma från skolan sedan november förra året. 
Så nu börjar vi längta tills hon ska få träffa sina klasskompisar igen. Men vi får se när det kan bli av.
Så just i detta nuet så lever Mindra sitt liv på en madrass på golvet och i sin arbetsstol tillsammans med ett hus fullt med handverkare av olika slag. Så det sågas och borras och lever om och tanken var ju inte att Mindra skulle vara hemma med allt dett utan hon skulle ju vara i skolan. 
Hon tycker inte att det är jätte kul att det låter och grejas.
Så när man är hemma så ska man vara projektledare för ombyggnationen och jag gillar inte alls den rollen när man ska hålla i allt. Jag ska dessutom kunna svara på frågor som jag inte har en blekaste aning om.
Den tröttheten man känner hela dagarna är verkligen så himla ut tröttande.
Man känner sig som Törnrosa och vill bara sova i 100 år. 
Men är man projektledare över livet så är man. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: