Att hon aldrig kan få må bra

Idag är jag inte på jobbet för Mindra harn det jätte jobbigt. Hon har gråtit sedan igår och fortsatt nu i natt. Vi har minskat på hennes medicin i lördags men tydligen så släpar det för henne för nu är det bara tårar som kommer. Så nu till lunch aå ökade jag dosen igen och nu har hon kommit till ro och sover. Men jag sitter här med tårarna i halsen jag vet faktiskt inte hur jag ska orka med detta. Om det inte är det ena så är det det andra. 
Hur man än gör för att detta att ska bli bra så känner jag att det biter mig i svansen hela tiden. Jag vrider mig själv ut och in i mitt eget skinn oxh tankarna är miljarder. Jag tänker och fundrar och vrider och vänder men kommer ändå inte på något bra svar. 
Mindra vaknade 3.00 i natt och sedan dess har hon varit vaken och missnööjd. Tårarana kommer i attacker så hon är ju inte ledsen konstant hela tiden men när hon väl är det så är det så psykisikt jobbigt för jag vet inte hur jag ska hjälpa henne. Kan inte allt bara stanna och hon kan få må bra ? Jag kan inte förstå vad vi ska göra för att hon ska få en bra dag i sitt liv just nu. 
Jag är så trött att jag mår illa och vill bara kräkas. Känns som att jag hade kunnat sova i 100 år utan att vakna.
 
Mindra med sin ny väldigt annorlunda Tuppkamas frisyr. 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: