Att åka eller inte åka

Tänk att man aldrig ka ta ett beslut kring Mindra utan att ha dåligt samvete. Nu har jag velat och funderat i minst en vecka om jag och Mindra ska följa med grabbarna till Kiruna. Tanke är ju att Björn med grabbarna ska åka tlll Kiruna och bo hos mina föräldrar och fira påsk. Dom vill ju köra skoter och vara ute i skogen. 
Jag är inte jätte intresserad av det så jag kan lika gärna stanna hemma med Mindra. Sedan vet vi ju inte hur Mindra kommer reagera på en bilresa på så många timmar. 
Kommer hon att få ont eller kommer hon att klara av det ? 
Jag är jätte orolig för henne och hennes mående men nu har vi tagit beslutet om att åka så nu måste jag leva med det beslutet. Men jag känner en jätte läskig känsla i magen. Det är så himla jobbigt att inte ha några svar på vad som kommer att hända och hur Mindra kommer må efter den här resan. Det kanske blir en jobbig eftersläng på detta men nu ska vi ju vara uppe i Kiruna i sex dagar så jag hoppas hon hinner landa innan vi ska åka hem igen. Jag längtar iallafall jätte mycket hem och det ska bli så mysigt att få krama om mina nära och kära.
Så nu håller vi tummarna att allt bara blir helt underbart och bra på alla sätt.
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: