Att anpassa sig till det nya

Idag har Mindra varit opererad i ryggen i 8 veckor och det har verkligen gått jätte bra. Men efter att vi slutat med smärtlindringen så har vårat och hennes liv inte alls varit roligt. 
Hon är tilllbaka till precis som hon var innan operationen och tårarna blandas med en otrolig frustration från henne. Vi gör verkligen allt för att hon ska kunna slappna av men hon bir verkligen som ett helt annat barn under dessa episoder. Hon biter i allt som kommer i henne väg och och hon river , grinar och lever djävul på ren svenska. Hon sover ju fruktansvärt dåligt på dag tid. 
Inget man gör kan lugna henne och hon visar klart och tydligt att hon inte alls mår bra. Så jag tog kontakt med sjukvården igår för att kunna få hjälp. För precis så som Mindra mår nu så var det för henne innan operationen. Så jag fick kontakt med hennes läkare som direkt bokade in en tid för att titta på hennes rygg. Så idag var vi där och undersökte henne men det var inga konstigheter som han kunde se. Utan allt såg bra ut på prover och hur ryggen hade läkt. 
Men han trodde snarare att det kunde vara en period för Mindra att kunna anpassa sig till den nya raka ryggen som hon faktiskt nu har fått. Det är ju en helt annan Mindra nu än innan operationen. 
Nu måste hon ha hjälp att vända sig det har hon ju aldirg behövt innan. Hon kan inte heller sätta sig upp eller vika sig som en fällkniv. Så det är mycket som hon inte kan göra eller som hon var van vid att göra innan operationen. 
Så läkaren förlängde hennes smärtlindrig i 3 veckor så skulle han höra sig efter det.
 
Mindra på sjukhuset 
 
 

En riktig vinter

Vi har blivit med skoter i helgen. Detta är första året som vi bor i Bullmark som det faktiskt är riktig vinter. Då har vi bott här i fyra år. Så vi bestämde oss för att skaffa en skoter så vi kommer ut i naturen och kan åka ut och grilla.