Då börjar den hemska väntan

Nu har jag varit med Mindra in till operation. Jag har inför alla hennes sövningar varit med henne ända tills hon somnar.
Det här var absolut den jobbigaste gången på grund av allt som var i operations rummet och att allt är mycket mycket större än det vi tidigare varit med om. 
Mindra sövdes på mask och sövningsmedicin. När jag sitter där inne med Mindra och all personal förbereder för det dom ska göra så känner jag bara hur mina tårar böra rinna ner för mina kinder. Det har aldrig hänt tidigare och jag känner mig så himla ledsen och orolig inför detta. Nu ska jag lämna henne där på operations bordet i flera timmar och när hon är klar så kommer hon att ha flera stag inopererad längs hela ryggraden. Det var en otäck och jobbig känsla som mamma.
Mindra blev sövd klockan 8.30 och då får man räkna med 2 timmars prepp tid innan operationen kan börja. Så operationen kanske kom igång vid 10.30 eller iallafall där i kring.Läkaren som ska operera sa att det tar ungefär 5 timmars operations tid ungefär men efter opererationen är klar så ta det ungefär 2 timmar med allt efter arbete innan Mindra kommer på Iva.
Så i bästa fall kanske hon är klar vid 17.30 - 18 tiden.
Så nu är det bara sitta och vänta hela dagen på det där jobbiga telefon samtalet från operationen. Man sitter och tittar på telefonen hela tiden. Man blir helt nojig på riktigt. Jag kollar ljudet, ringsignalen och batteriet hela tiden för jag vill verkligen garantera att inte missa deras samtal. 
 
1 Anonym:

skriven

Vi är många som tänker på Mindra idag och all kärlek till er. Förstår att det är jobbigt men snart får du pussa och krama på henne. Skickar massa varma kramar till dig/er och ta hand om dig. ❤️

Svar: tack så hemskt mycket. ja hon kommer få många pussar o kramar
Pernilla

2 Minna:

skriven

Många kramar till er & till Mindra ❤️❤️

Svar: Tack så mycket
Pernilla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: