Inget besök på sjukhus idag

 
Rätt eller fel beslut.
Det återstår att se denna dagen.
 
 
Det är inga lätta beslut man sitter med varje dag när det gäller Mindra. Igår på eftermiddagen så var Mindra verkligen jätte ledsen och jag kände direkt att nu orkar vi inte mer. Då fanns det inga andra beslut än att åka till sjukhuset idag för att hjälpa henne. Så efter att hon duschat så bytte vi hennes knapp på magen som hon får maten via. Tänk om det skulle kunna vara ne orsak till att hon är så ledsen.Då hade vi iallafall gjort det vi kunnat hemma för att hjälpa henne och det gick ju jätte bra faktiskt. Efter det så kunde hon sova och till och med skratta. Det var som en befrielse för henne.
Hon somnade på kvällen och nu på morgonen var man ju lite lätt nervös när man tog upp henne eftersom jag inte visste om hon skulle vara ledesn idag eller inte. Men hela den här dagen ( av det som har gått av den iallafall ) så har Mindra inte varit ledsen. Så jag avvaktade med att ringa sjukhuset för att åka in utan tänk om vi löst problemet och att det är hennes knapp som blivit och är ett problem.
Nu håller vi alla tummar att det är fallet.
Hon sitter just nu i hennes arbetsstol och sover och det har inte kunnat göra på fyra veckor. Hon har inte alls kunnat sitta i den utan att bara grina och nu sover hon i stolen.
Det känns som en seger i sig.
Men varför har vi då inte bytt knappen innan ?
Orsaken har varit att vi trott på så många andra orsaker först och knappen aldrig varit ett bekymmer för henne innan. Hon har ju haft den i flera år.
Så nu återstår det bara att hoppas att denna dagen forstätter utan tårar och att vi löst problemet för henne.
Jag skulle verkligen bli överlycklig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: