Smärtan kommer och smärtan går

Mindra är fortfarande besvärad av smärtan och idag har hon verkligen varit sig själv. Läkaren var in och tittade på henne och han berättade att det borde inte vara smärta i ryggen som hon känner utan snarare så trodde han att hennes mage besvärade henne. Det kan jag ju hålla med om efter som det inte hänt något efter att vi tömt henne. Precis innan läkaren ska gå ut så säger han att hon måste ju tömmam magen för att få åka hem Så han ordinerar ut en massa grejer som ska hjälpa henne med magen. Men han hinner knappt stänga dörren så tömmer Mindra magen. Inte bara en gång utan två gånger så då var det fest ska jag lova alla var så himla glad och nöjda med var hon klarat av. För det är en så viktig del efter alla operationer att magen börjar fungera igen. Så det var jätte skönt. 
Men fast hon tömt magen två gånger på dagen så fick hon två stycken riktiga smärt attacker när hon grinade så högt och hysteriskt att personal kom springandes för att se vad det var med henne. Men bägge gångerna försökt jag att ha lite is i magen och inte söga till personalen att hämta smärtlindring utan att vänta lite för att se om det går över och om det inte för det så får man ge henne något som hjälper henne.
Men hon fixade det där också så hon behövde ingen smärtlindring utan hon somnade bägge gångerna i flera timmar. Det är ju det som är så svårt att skilja på smärta i ryggen eller om det är magen som strular och kör på henne. Så ger man henne mer smärtlindring så ger det bara ännu mera stopp i magen så det blir bara en dålig cirkel.
  
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: