Sjukhus bubblan

Att leva sjukhus bubblan är väldigt speciellt. Man sitter inne på sitt rum och rittar på Mindrasom sover hela dagarna. Hon är ju väldigt trött och har inte så mycket vaken tid. Maskinerna i rummet är det som låter på nätterna och ibland känns det som att ljudet fån alla pumparna med mediviner och mat är kyrkklockor som låter.
Alltså ett väldigt högt och klingande ljud.i nattens tystnad. Det är personal som kommer in flera gånger per natt för att ha total koll på Mindra och hennes mediciner och värden när hon sover. Det är så fruktansvärt skönt att veta att någon annan än jag har totaal koll på henne så jag kan få några timmars sömn. För jag har ju väldigt svårt att sova när lamporna tänds och personer tasar i rummet kring min dotter. Natt personalen är verkligen super dukiga på att stör så lite som möjligt men ibland så kan ju även tekniken strula som att maskiner inte riktigt vill göta som det ska och då kan det ju pipa lite väl länge mm. 
Det som är jobbigast är ju att man blir så beroende av andra männsikor det är dte jag tycker är värst. Att om jag är hungrig så måste jag ringa på larmet så det kommer en pesonal som kan sitta med Mindra.
Ska man duscha så ska någon komma och sitta med Mindra så att hon inte ligger ensam i sängen fast att hon sover. För tänk om hon skulle vakna och dra ut något eller fastna i en slang. Men jag tycker att det är det jobbigaste för man blir ju så beroende av andra och jag är ju så van att ta hand om Mindra själv.
 
Mindra mår ju oförskämt bra och vi kan verkligen inte klaga på något hon sköter sig exemplariskt och får absolut stora A i betyg nu så här i början på denna rygg resa mot en rakare Mindra. 
JAg har verkligen förberett mig mentalt på att detta kommer bli det värsta vi kommer utsätta Mindra för och så har det inte blivit så på något sätt. 
Idag satt hon i rullstolen i 30 minuter på förmiddagen och nästan 50 minuter på eftermiddagen och det är verkligen jätte länge. Hon klagar inte en minut i stolen och det känns också så himla skönt för det kan ju kännas obehagligt och knepigt med en spikrak rygg men till och med det klarar hon galant.
Mitt lilla mirakel 
 
Bildresultat för såpbubbla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: