Man måste orka alla dagar

Idag är det fjortonde natten som jag inte sover hela natten. Mindra har ju legat på sjukhus och sedan ska hon ha mediciner på natten som man ska ge henne så det är bara vakna och fixa det. I natt är nog den värsta av alla. När klockan var 02 då hade jag inte somnat ännu. Huvudet bara snurrar med tankar på egentligen allt och inget. Mndra har börjat med en jätte konstig ska på nätterna och det är att hon gnyr.Då är det inte lätt att sova. Sista gången jag tittade på klockan så var den 05.30 och klockan ringde 7.00 så det var den nattens sömn.
Vardagen just nu känns inte rolig bara en massa sker man måste göra för att det är december och en massa saker som vi har kvar att fixa Med julklappar som ska skickas , julklappar som ska handlas , mat som ska handlas och så ska man väl också få någon julkänsla med sina barn.
Att ha tiden och orken är den största boven just nu.
Imorgon ska jag och Janna gå på julbord med Mindras assitans bolag God assistans. På kvällen ska jag även på ett informations möte om 6 års på skolan. Tänk att Milian ska börja skolan till hösten det är ju helt sjukt att han är så stor redan.
 
Bildresultat för trött
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: