Inte magsjuka på nyårsafton

 
Då var det nyårsafton och den hade vi verkligen sett fram emot. I år skulle vi vara sjäöva hemma eftersom Mindra är ny opererad och så. Förra året så fick Milian magsjuka på natten till nyårafton och dom vi skulle fira det nyårsafton med fick då åka hem. Nu skulle vi ju bara vara hemma i år men skulle gå över till våra grannar och fira nyårsafton. Men vid 10 på förmiddagen så satt Mindra i sin stol och helt plötslgt från ingenstans så blev hon helt likblek och börajde tokkall svettas. Sedan började hon och spy.
Så det var bara ringa till grannen och meddela att vi inte kunde komma till dom och fira nyråsafton för att Mindra var dålig. 
Man ska inte planera utan bara ta dagen som den kommer det är nog det bästa för oss i våran familj för då kan man inte bli besviken. 
Förra året så blev jag besviken men inte på samma sätt som i år. Utan nu kändes det inte alls roligt och det berodde nog på att det är andra året i rad som det händer. 
Jag ska ha lite vuxen kontakt om så bara för några timmar och så är det ofta att det händer något som gör att jag inte kan åka eller vara med på något. 
 
 
En helt slut Mindra 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: