En svår vardag

Nu har vardagen börjat hemma med Mindra och jag kan ju säga att det är ju ingen lek. 
Varje natt i 5 veckor till ska hon ha smärtlindrig på natten så det är bara ställa klockan för att ge henne den. Hon gnäller och gnyr under natten och då måste man vända henne vilket jag gör 2 - 3 gånger per natt. Hon har svårt att komma till ro med sin nya rygg och det beror nog bara på att det är en konstig känsla med en rak rygg och så kan hon inte vända sig själv. Jag sover på en tänltsäng i Mindras rum just nu och den är allt utom skön kan man säga. Jag har så ont i ryggen när jag vaknar. 
Nu måste vi använda lyften till alla lyft med MIndra och det är ju jätte bra nackdelen är ju att Mindra blir som fången i sitt eget rum. Vi har ju taklyftar i Mindras badrum och inne i hennes sovrum. 
Så om hon ska till vardagsrummet så måste hon sitta i sin arbetsstol för att man ska flytta henne mellan sängen och stolen med lyften. Men eftersom hon nu tillbringar mesta tiden på ryggen och ligger ner så blir det många timmar i hennes sovrum. 
Hon sitter ju hennes arbeststol och kommer orka sitta mer och mer men just nu är det marginelt.
Så på fredag blev jag less och fixade så Mindra kunde ligga i min resesäng i vardags rummet och det gick ju jätte bra ner i sängen med liften men sedan när hon skulle upp så var det inte lika lätt. Så nu kan man inte göra det heller utan Mindra får vara i sitt rum helt enkelt.
 
 
Resesängen som har hjul så då kunde vi köra henne till vardagsrummet. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: