En helt annan tjej

Äntligen kom dagen jag väntat på. Det var idag vändningen kom för Mindra. Hon har haft sitt första leende efter operationen och hon känns verkligen mer som sig själv det var en underbara känsla Så idag när läkaren kom så var det ett helt annat samtal vi fick ha än om vilka smärtlindringar vi ska sätta till utan nu börjar han se att vi är redo att åka hem. Så om natten nu blir som jag planerat så kommer vi att åka hem imorgon efter lunch.
Känns både läskigt och fruktansvärt skönt att få åka hem till resten av familjen. Det kommer bli en massa prövningar och en massa saker som vi måse ändra i hela våra familj nu när Mindra kommer hem.
Som att hon kommer behöva vara i henne säng mycket i början för att anpassa sin ny kropp till sig själv och att vi måste börja använda liften vi har hemma som vi aldrig använt så det blir en massa rutiner som kommer ändras och bli till det bättre. En annan sak som också kommer ändras och bli en stor omställning för hela familjen är ju allt bilåkande som vi gjort kors och tvärs över hela Sverige. Det måste ju bara sluta Mindra kommer ju aldrig palla att åka bil en hel dag.Utan att kunna lägga sig för att sträcka ut ryggen.
Nu till att börja med så får man se sedan vad hon klara av i framtiden.
Så nu kommer vi hållas oss mer i Bullmark och se tiden ann.
Sedan får vi hoppas att Mindra läker och att smärtan inte bli så himla hemsk hemma. 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: