Tips på bra ljudböcker

 
Jag har inte tiden till att läsa böcker och jag tycker inte det är speciellt kul heller. Men ljudböcker passar mig perfekt. Jag har på mig hörlurar när jag är hemma så jag kan lyssna mest hela dagarna.
Nackdelen med ljudböcker är att det tar så lång tid att lyssna på. Det är många timmar som man ska lyssna men det är så ro fyllt att höra boken i hörlurarna.
 
Om ni har missat denna serien så tycker jag absolut att ni ska lyssna på det. Jag såg den första boken på tv och då var jag fast.
 
Cilla och Rolf Börjlind
 
Bildresultat för börjlind sov du lilla videung

Cilla & Rolf Börjlind debuterade som deckarförfattare 2012 med Springfloden, den första boken om Tom Stilton och Olivia Rönning. Den och de två följande delarna, Den tredje rösten och Svart gryning, har givits ut i ett tjugotal länder.

De är dessutom Sveriges mest erfarna manusförfattare och förutom tv-filmatiseringen av Springfloden från 2016 ligger de bland annat bakom serier som Graven och Morden och tjugotalet Beckfilmer.

 
Alla böckerna i samma serie
 
Första boken
 
Bildresultat för börjlind alla böckerna
Den andra boken
 
Bildresultat för börjlind alla böckerna
 
Den tredje boken
 
Bildresultat för börjlind alla böckerna
 
Den fjärde boken
 
Bildresultat för börjlind sov du lilla videung
 
 
Kategori:

En dag på Mindras skola

Idag har jag varit med MIndra på hennes skola. Jag åkte med hennes buss som hämtade henne på morgonen kl.7.30 och sedan åkte jag hem med henne också.
 
Det var en assistent i Mindras klass som ska sluta så dom skulle ha lite avtackning med fika och presenter. Så jag var så klart tvungen att vara med på detta.
Jag har en relation med alla på Mindras skola och jag älskar det. Dom är så underbara allihopa både barnen , lärarna och alla assistenter.
Alla där är verkligen på rätt plats.
 
 
Nu väntar vi på bussen som ska kör oss till stan.
 
 
Fika blev det.
 
 
Mindra vilar på skolan