Fotbolls match

Idag har vi varit på fotbolls match på Storsjö arena och Minton  har spelat 7 manna fotbolls match mot Sörfors. Farmor och farfar hann vara med och titta när Minton spelade så det var ju roligt för honom.
Minton är verkligen jätte duktig och har helt rätt tänk när det gäller fotboll. Är bollen uppe i spelet så är Minton uppe och är bollen nere så är Minton nere det är det inte alla barn som ännu har fått kläm på. Minton gjorde inget mål idag men passade fram till flera.
 
Deras lag vann idag.
Sörfors - Uif 4 - 5
 
 
Minton är klar för fotbollsmatch
NR 92
 
 
 
Kategori:

Morsdag + namnsdag

Idag är det morsdag och jag har faktiskt namnsdag på namnet Pernilla. Så stort Grattis till mig på denna dagen.
En underbar dag som mina underbara barn uppvaktade mig med paket och kort som Minton hade skrivit åt mig från alla sina syskon eftersom dom inte kan göra ett eget kort åt mig. Jag blev jätte rörd och det kom faktiskt en tår. Jag fick ju även ett paket och det var en kassettbandspelare så jag nu kan spela över mina låtar på banden till datorn.
 
 
31 maj är den 151:a dagen på året i den gregorianska kalendern (152:a under skottår). Det återstår 214 dagar av året.
Pernilla – Namnet infördes 1986 på 1 augusti och fanns där fram till 2001, då det flyttades till dagens datum.
 
 
 
 Disney Junior Sveriges foto.
 

En underbara helg

Den här helgen har vi haft besök av Björns mamma och pappa. Dom kom upp till oss på torsdag kväll och åkte hem idag söndag.
Vi har varit upp till våran husvagn i Byske på fredag och sov en natt där allihopa.
Det var en minst sagt kall helg även denna gången när vi var i Byske och jag håller verkligen på att frysa ihjäl det blåser så himla mycket från havet och så regnade det också.
Ingen sommar där.
Vi satt ute och fikade morsdags fika på eftermiddagen men det var så himla kallt så när det var dags att äta middag så dukade vi inne i vårat förtält med långbord.
 
Milian ska åka linbana
 
 
Minton i rutschkanan
 

Här trampar Milian iväg