Sponsrade inlägg

Nu har blogg.se börjat med en nyhet för oss som bloggar och det är dom sponsrade inläggen som vi har möjlighet att göra för att tjäna några kronor på våran blogg. Jag har lagt upp två sådana inlägg på bloggen med en massa snygga kläder som jag skulle bli jätte glad om ni skulle vilja gå in på och klicka på kläderna. Då får jag nämnligen betalt per klick och får några kronor.
Men jag tror inte jag kommer få några penga för man måste komma upp i 500 och det är en massa klickande. Just nu är jag uppe i 7 st så det är en hel del kvar.
Kategori:

Loppis hela helgen

Nu är helgen slut och tack och lov för de
Jag har haft loppis hela helgen här i Umeå på Nolia. Så på lördag var det barnloppis mellan 12- 15 och på söndag var det mellan 11 - 15.
Det som är så bra med den här loppisen är ju att man slipper ha det hemma utan det är ju i en jätte lokal och en massa människor som kommer dit. Så på lördag gick det jätte bra men på söndag var det verkligen knackigt.
Men en hel del fick jag sålt ändå. Det jag sålde var ju alla bebis grejer och saker som vi inte kommer att använda mera. Det var en hel del bebis kläder som såldes.
Det var kul att ha loppis för man träffar ju så himla mycket folk men samtidgt väldigt jobbigt för att det är så intensivt under så kort tid. Jag hade väldigt ont i mina ben efter att ha stått på sten golv hela dagarna.
 
Lördagens loppis
 
 
 
Söndagens loppis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamma och Milian myser på stan

Milian har fått vara hemma idag också då han varit lite krasslig i veckan,Då passade vi på att göra sådant som inte annars är möjligt. Vi tog busssen från Bullmark hela vägen in till Umeå och gick och fikade på stan. Bara jag och Milian det var så himla mysigt att få lite tid på tu man hand med honom helt ensam.
När vi varit klart på stan så åkte vi buss upp till Mindras skola och mötte upp Björn där för att åka hem.
 
En lekpark hann vi med också
 
 
Milian fick en godisask