Godis naglar

Idag har jag varit och gjort om mina naglar och dom blev helt underbara. Det är så roligt för den tjejen som gör mina naglar är så otroligt duktig. Så jag tar med mig en bild jag ser på internet och sedan fixar hon likadana utan bekymmer Det tycker jag är härligt. Så idag kom jag med en sådan bild det var naglar i pastell färg. Det är tydligen sommarens färg. Jag har aldrig tidigare sett dom färgerna så nu var det dags för mig att testa och man kan säga att naglarna ser ut som godis. Man vill bara äta upp dom. Jag gör mina naglar på Nail design school här i Umeå hos en tjej som heter Annie. Hon är verkligen super duktigt på detta med naglar.

image

image

image

 

En otroligt ledsen Mindra

Mindra har börjat med en ny kramp medicin och det är ju super. För den har verkligen hjälpt henne. Hon har inga kramper så dem medicinen behövde hon ju verkligen. Men alla solsken historier har ju nån svart punkt. Mindras svarta punkt var tyvärr att medicinen gör att hon är tillbaka till att grina hela dagarna.

INGA KRAMPER – MASSA TÅRAR = RÄVSAX

Idag var jag och Mindra och handlade på affären i Bullmark och Mindra grinade hela tiden inne i butiken. Jag rafsade snabbt åt mig det jag behövde och lämnade butiken. Ingen kul känsla som mamma att inte kunna trösta eller hjälpa henne. Så idag har det inte hänt mycket jag har suttit med Mindra i soffan så hon får vila. Det är bättre när hon får ligga ner och vila.

image

Rosa glitter naglar

Idag har jag varit och gjort om mina naglar. Det blev rosa glitter naglar.