Planera eller inte planera det är frågan

Planera – inte planera det är frågan ?

Jag har lärt mig att det är ingen idé att planera för vi vet aldrig hur det blir. Men idag hade man ju ändå lite planer med tanke på att Minton fyller år och alla är hemma. Så planen för idag VAR att göra sommar ute på gården. Allt vad det innebär. Ta fram utemöbler , göra i ordning grillen och kratta gräset. Sedan klockan två har vi bjudit hem en del familjer och barn på lite fika bara inget avancerat men fika i alla fall.

Vi tar upp Mindra och hon har 38.6 i feber och är jätte snorig. Så då går all planering i stöpet och jag är inne med henne och Björn fick gå ut ensam med grabbarna.

Mindras feber vill inte ge sig så vi får se vad detta nu är. Hon har inte träffat en människa på hela veckan och ingen annan i familjen har feber. Det är en trött tjej som ligger bredvid mig i sängen och sover.

 

 

image

Dags för Mr undersökning

Idag kl 13.30 är det dags för mindra att göra en MR. Den ska göras för att hitta stället inne i Mindras huvud vart hennes kramper sitter. Om dom hittar stället som utlöser kramper och om det sitter på rätt ställe i huvudet så kan man operera henne. Då kommer hon inte ha kramper. Just nu sitter vi och väntar på att narkos läkaren ska komma och prata med oss. Mindra har fått en sjukhus skjorta och det är bara till att sitta på rummet och vänta.

Mindra sitter i stolen och vi ska precis lägga henne i sjukhus sängen för att ta på henne sjukhus tröjan.

image

Mindra fick ett fint armband oxå.

image

image

image

Här myser mindra med sin mamma.

image