Familjekort

Det är inte så ofta man kan få ett kort på min familj men nu har vi lyckats få med oss alla fyra.Det var hemma hos min mamma och pappa som vi fotade.Jag tyckte att det blev bra. Ja man blir ju aldrig helt nöjd med kort på en själv men man kan ju inget göra det är tydligen så här man ser ut.

 

Million faces

Det har gått jätte bra för Mindra nu när hon har fått vaccinet och hon visar ingenting på att hon ens har fått den.
Det känns jätte skönt att veta att hon inte reagerar mer än vad hon gjorde.

På dom här korten så ser man tydligt att Mindra är väldigt brydd om sina fingrar.Hon älskar att ha dom i munnen så vantar är inte så populärt hos henne.

 
 
 
 
 
Ett helt underbart kort på Mindra när hon skrattar
 
 
 

 

 

 

 

 

     

      

 
 

  

Nu är det gjort

Nu har Mindra fått sitt vaccin mot Svininfluensan och det gick jätte bra. Hon sa ingenting när dom stack eller nu efteråt. Så än så länge så har hon inte visat att hon ens har fått den. Men det vet man ju inte hur det kanske blir
under natten. Men nu håller jag tummarna att hon kan sova så att jag får sova. Idag har vi fått ett brev hem om att vi kan öka Mindras kramp medicn och att det inte var någon fara. Så nu ökade vi upp mängden Keppra åt henne och det kan ju också att hon kommer ner i varv och kanske sover bättre. Orsaken att svaret från läkaren kom med post är att jag har pratat med han och han har tydligen provat få tag på oss men inte lyckas så därför kom det med posten.