Första advent 2009

Idag är det den 1 a advent och en riktigt köld knäpp här i Kiruna.Det var skyltsöndag och allt vad det innebär men vi orkade inte åka på det för att det var så kallt.

Idag har det inte hänt så mycdet har varit en lugn dag inomhus.

Den här helgen har gått i julens tecken och vi har julpyntat hela huset både inne och ute.Det är så himla mysigt med alla ljus överallt.

Hoppas alla har haft en bra 1 a advent och bara myst på

 

    

Dålig dag för Mindra

Idag har Mindra en dålig dag.Hon har krampat tre gånger innan kl 8 och det fick bli stesolid.Nu ligger hon och sover och kommer nog göra det ett tag.Jag hade frissa tid idag och skulle hämta Minton på dagis men allt detta fick jag lägga ner.Så nu ska min mamma hämta Minton bara för att jag ska slippa lämna Mindra i vagen på dagis.Det är inte kul när hon krampar i vagnen. 

Annars så kanske ni märker att det är ju inte allt för stor trafik på bloggen när det gäller mitt skrivande.Det är bara för att det finns inget speciellt att skriva.Vardagarna rullar ju på och det händer inte speciellt mycket. 

Vi har varit på läkarbesök i tisdags här i Kiruna och det var ett bra besök.Vi berättade om det som hänt med Mindras diagnos och om vårat besök i Umeå.Han tyckte att det var under all kritik och bad faktiskt om URSÄKT.Det tyckte jag kändes jätte bra och det ska han ha kred för att han bad om ursäkt det tror jag inte hör till vanligheten att läkare gör det.Men han var väldigt förstående och tyckte att det var inte så konstigt att vi reagerade som vi gjorde.