Hon har gått upp i vikt

Idag har jag varit på barnmottagningen och vägt Mindra. Hon hade gått upp 120 gram i vikt sedan i torsdags så det var ju jätte bra. Mindra tycker ju verkligen om maten som hon får nu och det har ju gett resultat.

Vi har ju satt upp den nya gungan åt våra barn och det är ju perfekt. Mindra skrattade när hon gungade i den och det var ju roligt med det varade ju inte så länge innan hon fick en jätte kramper .Både i söndags och igår och det var rejäla kramper som gör att hon skriker medans hon krampar och det är ju så himla otäckt. Hon har ju inte krampat på tre månader så det var ju ändå skönt att man kan se ett samband med gungan i alla fall .Men idag har hon inte gungat och då har hon inte krampat heller. Så det var ju en lätt sak att lösa.

Annars händer det inte så mycket jag har pratat med Mintons dagis idag om alla fula ord som han har lärt sig sedan han började där .Det beror ju på att det nu går större barn på hans dagis och det är ju inte bara negativt men dom små snappar ju upp alla ord som dom hör. Men nu vet dom ju vad jag tycker så vi får ju se vad som händer.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: