Tårtförbannelsen

Kan man ha mera otur än vad våran familj har haft med att beställa tårtor.Nu har vi ju beställt tårtor utav en privat person här i Kiruna och jag kan bara säga att det är dom finaste tårtorna jag någonsin sett. Men vad händer då. Mindra har ju spytt flera gånger nu i kväll så jag var ju tvungen att ställa in kalaset imorgon .Man får ju hoppas att det inte är magsjuka utan bara något tillfälligt som hon har fått. Jag har ingen aning om vart Mindra har fått det i från för ingen annan är ju sjuk. Men det går ju inte att göra något åt det men det känns så hemskt för nu har jag verkligen två super snygga tårtor i kylen och jag vet inte hur dom ska bli uppätna. Nu kanske Mindra blir bättre så vi kan ha kalaset på söndag istället.

Vi får ju se hur natten blir ..... suck ....har man inte så får man

 

Underbara tårtor på alla sätt

Chockad mamma

Jag är verkligen chockad att det nu har gått ett år sedan vi var i Umeå för första gången och Mindra föddes. Det har varit ett jobbigt år men det har ju också varit ett helt fantastiskt år.Tänk att vi fick behålla henne och att hon kämpade så för att stanna kvar hos oss. Nu har ett år gått och hon är ju verkligen helt underbar. En väldigt lättsam och go liten kicka.

Jag älskar henne så himla mycket. Nu hoppas vi att det nya året 2009 blir ett super bra år och att Mindra får må bra och utvecklas mycket.

 

Bildresultat för kärlek

Mindra 1 år

Idag fyller Mindra 1 år och det har varit en jätte bra dag. Morgonen började med att vi kolla i annonsbladet på hennes grattis annons. Jag tyckte att den blev så himla fin.

Mindra fick jätte mycket paket idag för Björns mamma och pappa kom ju igår kväll så Mindra fick öppna deras paket på morgonen. Det var en hel del och hon tackar alla som hade skickat upp paket från Göteborg till henne. Dom var jätte fina. Hon fick tavlor,cd skivor,en docka med babysitter  kläder och en massa andra saker.

Vi har sjungt för henne och hon har fått blåsa ut ljusen och ätit tårta .Hon tyckte verkligen om grädden på tårtan och smackade bara efter mer hela tiden.

 

Mindras 1 års tårta

Mindra ska blåsa ljuset på tårtan

Storebror fick hjälpa henne

Mindra fick smaka lite grädde