Helgen är här

Då var det fredag och äntligen helg. Nu i helgen så ska vi hälsa på en massa människor. Vi ska till Vittangi imorgon så Minton får leka med William och Zack. Så ska Åsa få klippa bägge våra barn dom är ju så himla långhåriga bägge två.

På söndag ska vi åka och hälsa på Rasmus en gamla dagis kompis till Minton.

Igår köpte vi skidor till Minton så nu ska han få börja träna på att åka skidor.Han ska vara ledig från dagis hela nästa vecka för Björn ska jobba hemifrån på måndag och fredag och sedan ska han ju till stockholm på kurs tisdag - torsdag. Så då ska Minton få vara hemma med sin mamma och lillsyster och åka skidor på dagarna .Hoppas att det inte är så himla kallt bara.

Vi har varit på Färgcity idag och beställt mattan till det blev. Men tyvärr så gör dom beställningarna bara på torsdag så det blir ju först nästa vecka. Så vi blir ju säkert utan golv i minst tvåveckor till.

Man kan ju alltid hoppas att vi har köksgolvet klart när Björns syster kommer och hälsa på oss.

Nu ikväll ska vi basta och njuta av att vi har hus.

Ha en bra helg alla mina vänner.

 

Bildresultat för kärlek

Utvecklings bedömningen på habiliteringen är klar

Nu har Björn och Mindra kommit hem efter att ha varit på barn habiliteringen. Dom har gjort en utvecklings bedömmning på Mindra som vi ska skicka till Försäkringskassan.

Dom kom fram till att Mindra ligger som en 4-5 månaders bebis i utveckling.

Det visste vi redan men nog tycker jag iallafall att det var en hård smäll att ta igen .Men det är ju bara göra det bästa ur den situationen och den ändras ju inte för att vi vet detta hon är ju som hon är iallafall.

Linslusen Minton

Vi har en son som älskar att vara med på kort så det var ju bara ta fram kameran och fota han. Han tog själv fram pulkan och satte den framför garaget så att jag kunde fota han.