Umeå nästa vecka

Idag har jag gjort en lista över saker som vi ska ta med oss till Umeå nästa vecka.Vi ska ju på peg operation den 7 maj.

Men vi åker ner redan den 5 maj.Så det är ju precis en vecka kvar och för att spara en massa pengar så ska jag fixa matbackar och då måste man ju komma ihåg vad man ska ha till alla mat som ketchup och äppelmos.

Det är en lätt operation och vi blir nog kvar en 1 - 2 dagar efteråt om allt går som det ska.

Men det känns skönt att det äntligen är dags och jag hoppas verkligen att det ska funka med peg.Det hinner bli fyra veckor som Mindra inte ätit alls när hon ska på operation.Så på det sättet är det ju skönt för det finns ju inget annat alternativ för henne.Sedan får man ju se hur länge man ska ha kvar den man kan nämnligen om man märker att Mindra börja äta när hon blir större då kan man ta bort den.Men det är ju inte säkert att det kommer vara möjligt på Mindra.

Annars har det varit fullt upp här min mamma och min kusin Minna och hennes dotter Leia var förbi på morgonen för Minna hade inte grattat Minton ännu.Det var riktigt trevligt att bara sitta och snacka lite.

Nu på eftermiddagen så kom Mintons bästa kompis Rasmus med hans mamma och pappa och grattade Minton.Så nu på kvällen har jag duschat Mindra ensam för första gången.Det är så otroligt skönt att ha fått hennes duschstolen för det underlättar ju verkligen i dusch situationerna.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: