Hög feber av vaccinet

Mindra fick ju sin vaccination igår och då brukar ju barnen få feber efteråt så det visste vi ju redan om innan. När Minton fått vaccination så har han fått hög feber några dagar efter det att man tagit sprutan.

Mindra fick 39.8 i feber direkt på kvällen och den har hållt i sig hela dagen idag också.Jag ger henne alvedon men det är precis när man gett den så går febern ner och sedan bara 1 timme efter så är den lika hög som vanligt.Hon har sovit hela dagen och inte alls varit vaken.Men det är ju så man blir frisk.Så vi hoppas att det är bättre imorgon.

Mindra 8 månader

Idag är Mindra 8 månader gammal.Det är ju helt otroligt hur fort tiden har gått.

Vi har varit hos sjukgymnasten idag och fått ett träningsprogram.Det programmet ska vi göra en gång om dagen och det handlade mest om att töja ut Mindras kropp.

Det är ju skräcken att hon ska bli stel.Men det sjukgymnasten Siv kunde se idag så är hon inte alls i närheten att bli stel.

Mindra fick en kramp idag innan vi skulle till sjukhuset så det var ju typiskt men det gick bra ändå.

Hon sov innan och åt ingenting så det fick hon ta igen när hon kom hem.

Efter att vi varit hos Siv gick vi till  Bvc och träffade Carina.Mindra mättes och vägdes för att sedan få sin tre månaders vaccin

Idag var det första besöket på Bvc för Mindra hon har aldrig varit dit tidigare.

Det har varit så mycket med henne så det har liksom inte funnits någon tid att hinna med Bvc också.

Snö i Kiruna

Ja ni läste rätt det kom snö idag.Det vräkte faktiskt ner och man blir lite deppig men allt kan ju hända i Kiruna.Som tur är så la det sig inte på gatan men det var ju bara 2 grader varmt idag så det är ju inte så konstigt att det kom snö istället för regn.

På våran loppis idag så var det en halv flopp igen men det kan ju ha berott på vädret.Det var i alla fall mer folk nu än sist men så det blev några hundra kronor i kassan igen.

När vi kom hem och skulle åka ner i garaget så krampade Mindra i henens bilbarnstol.Så nu ligger hon här bredvid mig och sover som en stock hon blir så himla trött av kramperna.