Skjuta upp julen en vecka till

Det känns inte kul att behöva ta detta beslutet men vi har bestämt oss idag för att skjuta upp julen en vecka till.Eller julen det är ju bara julpyntningen som vi skjuter på .Det känns så dumt att packa upp julen här i lägenheten när vi inte vet när vi ska flytta in i huset.Det är ju ändå där man helst av allt vill ha jul fint.Så nu väntar vi en vecka och ser hur det går för dom som har huset.Man vet ju inte alls hur länge det kommer att ta för dom att flytta ut.Om vi har tur kanske dom är klar till nästa helg.

Det skulle vara så skönt att ha några veckor på sig att fixa innan det är julafton.

Idag har vi haft sovmorgon till 10 det var super skönt.Jag gick upp och gav Mindra mat vid kl 06 och sedan somnade hon om.Minton vaknade också vid 06 och även han somnade om och vaknade först 10.Vi har varit och köpt julklappar idag till våra barn så nu är dom nästan helt klara.

Idag ska vi fixa och dona här i lägenheten och jag vill verkligen börja på packa på allvar nu.Vi fick låna flyttkartonger och prasselpapper av min bror så nu är det ju bara att sätta igång.

 

Bildresultat för julpynt tecknat

Bildresultat för julpynt tecknat

 

Huset klart

Nu har vi skrivit på papprena på huset  och det känns riktigt bra att ha skrivit på dom nu.

Idag har jag,Mindra och Minton bara mysigt med varandra det var ur mysigt att ha Minton hemma.

Minton är ledig idag och imorgon för att vi ska ta igen lite tid med honom när han nu har varit borta.

Vi har varit och handlat på Coop idag och det gick väl bra men jag är så himla trött så ikväll går jag nog och sover tidigt.

Bildresultat för mysa

 

Skriva papprena på huset

Nu är det en timme tills vi ska iväg och skriva på papprena på huset. Man är lite nervös faktiskt tänk att man ska köpa ett hus det känns skrämmande och så himla härligt på samma gång.
 
Bildresultat för penna och papper
 
Bildresultat för house clipart