Mindra två månader gammal

När vi kom idag så hade Mindra fått ta bort nålen i benet som hon har haft som en infart för att dom ska kunna ge henne penicillin tre gånger om dagen.Ibörjan när hon hade den kunde dom även ta blodprover för att slippa sticka henne men tillslut fungerade det inte.

Vi kunde idag första gången på jag vet inte hur många veckor sätta på henne byxor och sockar.Det var en underbar känsla.

Alla hennes kläder är ju oanvända av byxor  och sockar. Hennes crp värde(infektionsvärde) är nu nere på 20 och det tycker läkarna var bra.

Neurokirurgen kom ner medans jag satt och gav Mindra mat och då berättade han att dom skulle ta bort stygnen på Mindras mage idag och stygnen på huvudet ville hennes läkare själv ta på måndag.

Vi fick PERMISSON med Mindra idag vilket innebar att vi fick ta med henne till hotellet ett par timmar.

Vi fick låna en vagen av dom och gick i kulverten med henne då behövde vi ju inte gå ute.Minton älskar när han får vara nära henne i sängen och kan röra och pussa på henne.

Vi hade henne mellan 12.30 - 15.30 då skulle dom ta hennes stygn.

Läkaren kom och tog bort kompressen på magen då frågade han om jag såg några stygn.Det fanns nämligen inte några där under.Då hade bukkirurgen satt sådana som försvinner av sig själv.

Vi tog med henne över till hotellet igen och hade henne mellan 17-19.

Jag satt på henne pyjamas och gjorde henne klar för natten innan vi gick över med henne.Det är verkligen en knepig situation att vara här nere i Umeå.Tänk er själv att man har två barn fast bara vissa tider på dagen och aldrig på natten.

Jätte konstigt.

Barnen myser i våran säng


Min lillasyster - säger Minton och pekar på henne
 
 
 
En underbar känsla att ha henne sovandes i våran säng
 
 
 
 

Mindra i sin pyjamas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: