Mindra har feber

Nu på kvällen så tog jag tempen på Mindra och den visade 38.9 så hon hade ganska hög feber.Hon har varit lite slak idag och nu kom förklarningen.

Hon var jätte varm i ansiktet och alldelens röd.Hon har mest sovit och ätit jätte sällan.Men vi har ju bytt ut hennes mat till baby semp 2 så det blir ju lätt att man tror att det är därför hon inte äter så tätt för att hon blir mer mätt med 2:an.

Kanonen på Liseberg

Jag var kaxig på Liseberg och ville åka en karusell som heter Kanonen.Jag trodde inte att någon ville åka med så jag snackade ju vitt och brett om denna karusellen.Då säger min sambo Björn helt plötsligt att han kunde åka den med mig.Jag höll på att svimma han brukar ju inte åka en enda sådan karusell alls.Det var bara att ställa sig i kön och äta upp det jag sa om att jag ville åka.När jag står i kön som är jätte lång och det skulle ta 40 minuter innan vi fick åka.Så hann jag ångra mig och få väldigt ont i magen.Men det var ju bara bita ihop och åka den nu när jag stod där i kön.Väl framme i karusellen så slog hjärtat snabbt och jag frågade om man skulle ta av sig glasögonen och dom brukade rekommendera det.Jag svarade att i mitt fall spelade det ingen roll för jag kommer nog inte titta ändå.

Karusellen går ut på att man sitter fast spänd och åker på en bana upp och ner och allt på en gång på bara 21 sekunder.Så man köade i 40 minuter för 21 sekunders åkning.

Men jag ska vara ärlig och säga att jag öppnade inte ögonen på hela tiden.

Det var verkligen tok äcklig jag var dö rädd men ändå glad att den inte var länge än 21 sekunder.

 

En dag på Liseberg

Då var det dags för Minton att få åka karuseller på Liseberg.Detta var något som vi alla tyckte skulle bli jätte roligt och alla ville följa med dit.Det var sex vuxna och två barn som gick på Liseberg alla ville åka med Minton och han tyckte detta var jätte roligt.

Jag fick mitt efterlängtande sockervadd och det var verkligen gott.Vädret detta dagen var jätte bra för att vara i parken strålande sol och 18 grader varmt.

Målet med denna tur på Liseberg var att Minton skulle åka farfars bilar med sin farfar.

Detta gick bra bara det att jag var tvungen att åka med för han ville inte åka ensam med farfar.Jag satte mig bak och Minton och farfar Tommy satt fram i bilen.

Det blev en hel dag i parken och det var en lyckad dag för Minton han var nog nöjd.

 Pappa och Minton åkte dom flygande båtarna

 

Martin & Minton