Läkarsamtal

Läkaren från Umeå ringde upp oss för att få en bild om hur det såg ut.Han blev först jätte rädd för att det var stopp i shunten och att man var tvungen att hitta åtgärder direkt.Han pratde först om att han ville ha oss för observation i Gällivare i natt men han skulle prata med sina andra kollegor innan.

Vi for ner till flygplatsen för att hämta Björns bror och då ringde läkaren igen. Eftersom Mindra suttit i sin bilbarnstol och hennes fontanell var fortfarande hög men inte hård.

Läkaren andades ut och tyckte att det var ju bra för då fungerar ju shunten i alla fall. Om man får ett shunt stopp då blir fontanellen sten hård.

Han tyckte att vi skulle avvakta och återkomma om ett par veckor om dom inte hade hört av sig innan.Men det är ju som han säger att han måste diskutera detta med sina kollegor för dom hade aldrig varit med om det.Något kommer ju bli tvunget att göras för hon kan ju inte sitta i sin bilbarnsol för att shunten ska tömma som det ska.

Han tyckte att idag var den ju himla läges beroende och det ska den inte vara.

Jag tror ju att det blir att åka ner till Umeå för att kolla shunten om ett par veckor.

Men vi kommer iallfall att kunna ha ett dop hoppas jag.

Bara Mindra inte blir sämre så.

 

Bildresultat för telefon

En regning dag

Då var sommaren förbi och regnet det bara vräker ner. Det har regnat hela dagen och här har det inte hänt så mycket.Minton har lekt med sin farfar hela dagen. Dom har byggt med Duplo och byggt pussel.

Vi andra har bara tagit det lungt och varit inne hela dagen. Vi var iväg på eftermiddagen och handla det sista inför dopet. Det blev dricka,servetter och dukar. Nu hoppas jag att det är färdigt allt inför dopet och att det bara är att hämta tårtorna på lördag.

Jag har beställt tre olika sorters tårtor och jag tror att det blir bra.

Mindras fontanell är hård idag och det ser ut som att hon har en citron under huden. Vi har ringt till Gällivare för att höra vad dom tycker att man ska göra. Dem skulle kolla med sina läkare och höra vad dom säger och hör dom inte av sig så var det lugnt. Dom skulle försöka imorgon att få tag på Mindras läkare som har satt in shunten.

Men jag tror inte det är någon fara för hon mår ju bra hon äter och sover och är precis som vanligt.

Men det är bäst att kolla för säkerhetens skull. Men det fattas ju bara det nu när det är två dagar kvar till dopet att vi inte är hemma då.

Suck !

Man kan aldrig vara lung utan ska vara på hel spänd hela tiden för hennes skull.

 

 

 

 

Kategori:

Dop förberedelser

Idag har vi toppen väder och man bara njuter.Jag har städat hela dagen och fixat i ordning nu när Björns mamma och pappa kommer idag.Dom ska bo hos oss i ungefär en vecka.Imorgon kommer hans lillebror Martin han ska också bo hos oss i en vecka.Dom kommer upp för att vara med på dopet på lördag.

Vi har varit i Kyrkan idag och träffat prästen vi gick igenom det som ska hända på dopet.Jag tyckte att det var ett ganska långt dop men jag vet inte det kanske alltid är så.

Nu kommer vi ju att ha ett ensam dop och det känns ju bra för vi kommer att vara över 50 personer som ska vara i kyrkan.Jag hoppas bara att Mindra mår bra den här dagen och att hon inte får kramper efteråt när det är så livat och mycket folk.Det är ju även musik och det vet vi ju inte hur hon kommer att reagera så vi håller alla tummarna nu att det ska blir en bra dag för henne.

 

Bildresultat för kors