Rapport från Umeå

Mindra har varit mer vaken idag.Det märks att hennes crp värde har gått ner det värdet ligger nu på 123 och det är ju bra.Hon är inte så jätte sugen på att äta själv utan vill gärna bara ligga i mammas famn och mysa.Hon gnäller lite och man funderar på om hon har ont efter oprationen eller om det är magen som strular.Men hon får alvedon som ska hjälpa henne så att hon inte ska ha så ont.Men det är ju inte så lätt på så små barn att kunna säga vad det kan vara.

Jag mår själv bara bra men det har varit tuffa dygn här innan man visste hur det skulle gå.Det blev inte så mycket sömn första dygnet. På operations natten satt jag och sov lite inne på Mindras rum medans hon var på operationen.När hon kom tillbaka låg hon i respirator för hon var så trött och då lät dom den sitta kvar.

Nu sitter jag på biblioteket på sjukhuset och lånar en dator för det var ju gratis.Jag ska tillbaka till Mindra nu klockan 17 och ge henne mat hoppas att hon är mer sugen på att äta själv då.

Det känns jätte skönt att vara tillbaka i Umeå för det känns som mitt andras hem just nu.Man känner alla i personalen och deras rutiner.Jag känner mig trygg med allt som händer här och jag vet att vi är på rätt ställe ifall något skulle hända.Mindra har nu fått flytta in på den salen som vi låg på sist vi var här så nu ligger hon inte på ensam sal mer.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: