Mindra en månad

Idag är Mindra en månad och det känns otroligt skönt att veta att hon har orkat med sin första månad.Det har ju inte varit en lätt tid för henne om man tänker på vad hon har fått vara med om.

Det har strulat med Mindras drenaget igår så läkaren var och förbi och tittade till den och det var samma mängd vätska som på två dygn.Då sa han att den inte fungerade och att det var därför den inte hade tömt som den ska göra.

Man måste eventuellt operera om den och att då tar man ut den som nu sitter där och sätter dit en ny. Då tappade jag fotfästet lite och tänkte bara att ska detta aldrig ta slut.Det är ju så synd om henne att ligga på operationsbordet hela tiden.Men läkaren kom tillbaka på eftermiddagen och fixa lite med drenaget och då funkade den.Han öppnade upp kranar och då droppade det ut hjärnvätska från Mindra.Han skickade det på analys för att se att infektionen är borta.Han tryckte jätte hårt på hennes huvud och då droppade det mer vätska.Då fick man se att om trycket i huvudet ökar så kommer det mer vätska.

Mindra var otroligt duktig igår för då nappat hon i sig två hela flaskor med mat .Hon är som en helt annan unge. Nu är hon mer vaken och tittar och skrattar mot mig när jag matar henne. Det har hon aldrig gjort tidigare.När vi har haft henne hemma så har hon ju bara sovit men jag tror att hon har varit sjuk redan då.Men hur ska man som förälder vet.

Nu känns det ju jätte hemskt att man inte visste annat men man tänkte ju bara att hon är ju trött för allt som hon har varit med om.Så nu har man ju dåligt samvete för det .Jag ska precis äta frukost och sen gå över till Mindra.

Tänk att hon har överlevt sin första månad det är ju helt otroligt vilken fighter hon är våran dotter.

Bildresultat för hjärta

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: