Bortagningen av stygnen

Idag har vi varit hos mormor och hälsat på .Vi åkte buss dit och Minton tyckte att det var superkul.Vi stannade ute först och gungade och sedan gick vi in. Minton och "mommo" bakade blåbärs muffins och när dom var klara blev det dags för smakning och jag tror att dom fick godkänt.

Minton fick med sig en påse med muffins hem som han och pappa kan äta.

Nu på eftermiddagen har vi varit på barnmottagningen och tagit bort Mindras stygn på huvudet.

Jag trodde inte att det var så himla många stygn men det visade sig att jag hade fel.

Det var elva stygn uppe på huvudet och en bit ner var det bara fem men jag tyckte att det var ganska många jag hade räknat med kanske fem på varje.Mindra var jätte duktig och gnällde lite men det var nog mest för att jag satt och höll fast henne.Det ser jätte fint ut vart stygnen har suttit och nu håller vi tummarna för att det inte blir en infektion.

Jag har satt ut kort på detta och jag vill passa på att varna känsliga läsare att det kan se lite läskigt ut.

Ha ha det lät ju som på tv.

Nu ska vi ta bort Mindra stygn

Stygn borttagning pågår

Vi tar bort stygnen

Så här såg det ut när stygnen var borta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är hemma igen

Mindra har mått bra efter operationen men igår så åt hon inget på hela dagen och det kändes som att allt skulle börja om nu med infektioner och så.Men vi var in med henne på barnmottagningen för att vara på den säkra sidan och det var ingen fara med henne.Hon hade ett Crp värde på under 8 och det är alltså helt normalt.Det kändes bara så konstigt igår för på hela tiden som Björn var på jobbet så åt hon ingenting.Det är ju helt sjukt.Så hon åt inte på över nio timmar och så sov hon hela dagen.Men läkaren sa att det var nog ingen fara för det är kända kännetecken att barnen kan sluta äta och bara sova efter en sån här operation.Men det är det ju aldrig någon som har sagt till oss så hur ska man veta det då.

Jag satt i telefon hela dagen igår för att få tag på journal kopior från olika ställen.Jag vill verkligen kunna sitta hemma och läsa vad dom skrivit och hoppas att man ska fatta en del av det som har hänt.

Jag har även pratat med en mamma som är i samma situation som vi är eller rättare sagt hon har varit vart vi är nu.Det var ett bra samtal och det är skönt att veta att man inte är ensam.

Hon kunde ge tips och ideer på saker som vi ska tänka på och ta upp med läkare och så.

 

Tusen tack till dej du vet vem du är.

 

Bildresultat för kärleksbilder

Lekstund på sjukhuset

Minton har cyklat som en tok här på sjukhuset.Han tyckte verkligen att det var roligt att vara på barn 3 för där kunde han vara ett barn medans Mindra var sjuk.

Det kändes så jimla skönt för oss som föräldrar att kunna ta det lungt utan att vara orolig för vad han gjorde och vad han rörde och så.Men det var ingen fara för han vara bara i lekrummet eller cykla runt inne på avdelingen.

Inne på avdelningen har dom ett jätte stort rum som man kan kalla för ett vardagsrum vart dom hade en soffa,tv,leksaker och en jätte mysig stor säng, soffa som Minton och Mindra låg och myste i.

 

 Cykla det är roligt

 

Syskonmys i den stora sängen

Minton myser med nallarna

Minton leker med dockan

Mindra leker med sina händer