Vilken helg

Ja viken helg det har varit jag har inte skrivit här i bloggen på hela helgen för jag har inte orkat.Jag fick feber på fredag och hög feber.39.9 var den då den var som högst och då var man inte så fräsch och jag hade ont i hela kroppen.Jag orkade knappt bära Mindra för att det gjorde så ont i alla lederna.

Mindra har ju mått bra hela tiden och jag tror att det är den här bacillen som hon smittat oss med när vi for till Umeå.Det enda som är hennes besvär just nu är att hennes näsa är så himla tät för att allt snor inte kommer ut.

Hon har sovit två hela nätter utan att vakna och det var ju förstås Björns nätter och när jag ska gå upp så vaknar hon ju och vill ha mat.Men det är väl så det ska vara att vara mamma men det är ju fler än en gång man har tänkt hur kan man skaffa två barn så tätt.Suck med stora S.

Mintons kalas blev ju inte så himla kul för honom han fick mest mjuka paket av oss och det vill ju inte barn ha.Han fick mysa på under dagen och fika kakor och festis.När han hade öppnat våra paket sa han : Mera

Han gillar verkligen paket och kommer nog att bli glad när kalset är på lördag.

 

Bildresultat för baciller


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: