Valborgs mässoafton 2008

GLAD VALBORG PÅ ER DÄR UTE I STUGORNA ÖNSKAR VI NJUT AV DET UNDERBARA VÄDRET.

Idag är det valborgsmässoafton och då ska man ut och kolla på majbrasor och grilla korv.

När jag var liten fanns den en massa eldar över hela Kiruna och man hade en massa att välja på men det blir ju bara mindre och mindre för varje år.Förra året fanns det inte en enda eld i hela Kiruna och det tyckte jag var jätte dåligt.

Det stod i tidningarna dagarna efter att det var under all kritik att det inte fanns några eldar.Vi ska vara hemma hos min mamma och pappa och grilla idag .Det finns nog inget mysigare än att grilla och äta god mat med trevligt sällskap.Idag är det verkligen toppen väder i Kiruna det är 11 grader varmt redan och det känns ju underbart.

Björn jobbar halv dag idag så han kanske kommer hem till klockan 12.Jag och Minton hart suttit på ballokongen och njutit av vädret och tittat på en traktor som skottade på prästens gård det tyckte Minton var roligt.

Mindra har nattsuddat i natt tillsammans med hennes mamma emellan 04 - 06.Det måste nog vara det värsta tiden att vara vaken med ett barn det är ju ändå då man sover som tyngst.

Men hon fick mat och ville inte sova utan hon pruttade en hel del men ville inte sova.Hon låg och skrattade och jag kan säga att hennes mamma skrattade inte lika mycket.

Jag tempade henne på morgonen och då hade hon 37.7 i feber så det var bara att ge henne en zupp.

Nu sover hon som en stock.

 

Bildresultat för valborgseld


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: