Valborgs mässoafton 2008

GLAD VALBORG PÅ ER DÄR UTE I STUGORNA ÖNSKAR VI NJUT AV DET UNDERBARA VÄDRET.

Idag är det valborgsmässoafton och då ska man ut och kolla på majbrasor och grilla korv.

När jag var liten fanns den en massa eldar över hela Kiruna och man hade en massa att välja på men det blir ju bara mindre och mindre för varje år.Förra året fanns det inte en enda eld i hela Kiruna och det tyckte jag var jätte dåligt.

Det stod i tidningarna dagarna efter att det var under all kritik att det inte fanns några eldar.Vi ska vara hemma hos min mamma och pappa och grilla idag .Det finns nog inget mysigare än att grilla och äta god mat med trevligt sällskap.Idag är det verkligen toppen väder i Kiruna det är 11 grader varmt redan och det känns ju underbart.

Björn jobbar halv dag idag så han kanske kommer hem till klockan 12.Jag och Minton hart suttit på ballokongen och njutit av vädret och tittat på en traktor som skottade på prästens gård det tyckte Minton var roligt.

Mindra har nattsuddat i natt tillsammans med hennes mamma emellan 04 - 06.Det måste nog vara det värsta tiden att vara vaken med ett barn det är ju ändå då man sover som tyngst.

Men hon fick mat och ville inte sova utan hon pruttade en hel del men ville inte sova.Hon låg och skrattade och jag kan säga att hennes mamma skrattade inte lika mycket.

Jag tempade henne på morgonen och då hade hon 37.7 i feber så det var bara att ge henne en zupp.

Nu sover hon som en stock.

 

Bildresultat för valborgseld

Ny kalas tid

Det blir nytt kalas för Minton nu på lördag mellan 12 -16 och orsaken till att jag har satt en tid är bara för jag orkar inte ha kalas en hel dag.

 

Välkommna och fika hos oss.

 

Bildresultat för fika

Vilken helg

Ja viken helg det har varit jag har inte skrivit här i bloggen på hela helgen för jag har inte orkat.Jag fick feber på fredag och hög feber.39.9 var den då den var som högst och då var man inte så fräsch och jag hade ont i hela kroppen.Jag orkade knappt bära Mindra för att det gjorde så ont i alla lederna.

Mindra har ju mått bra hela tiden och jag tror att det är den här bacillen som hon smittat oss med när vi for till Umeå.Det enda som är hennes besvär just nu är att hennes näsa är så himla tät för att allt snor inte kommer ut.

Hon har sovit två hela nätter utan att vakna och det var ju förstås Björns nätter och när jag ska gå upp så vaknar hon ju och vill ha mat.Men det är väl så det ska vara att vara mamma men det är ju fler än en gång man har tänkt hur kan man skaffa två barn så tätt.Suck med stora S.

Mintons kalas blev ju inte så himla kul för honom han fick mest mjuka paket av oss och det vill ju inte barn ha.Han fick mysa på under dagen och fika kakor och festis.När han hade öppnat våra paket sa han : Mera

Han gillar verkligen paket och kommer nog att bli glad när kalset är på lördag.

 

Bildresultat för baciller